0
Fudbal

Fascinantno! Pogledajte kako bi mogla da izgleda nova Mesijeva kuća (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.13 u 20:19

Kada ste najbolji, a usput i najbogatiji fudbaler na planeti, onda se i arhitekte utrkuju da vam ponude nacrt vašeg idealnog doma kakav niste ni znali da želite.

U pitanju je, svakako, Lionel Mesi na čiju je adresu stigao kompletan dizajn i plan za izgradnju kuće kakvu je baš želeo.

Mesi kuca 1

Kako prenosi argentinski portal ciudad.com.ar, tamošnji arhitekta Luis de Garido dizajnirao je budući Mesijev dom sa raznim simbolima, među njima i onaj sa brojem ’10’ koji odavno pripada Leu na dresu Barselone i argentinske reprezentacije.

Arhitekta Luis de Garido, koji je poznat i po tome što je svojevremeno dizajnirao vilu poznate manekenke Naomi Kembel, prilikom izrade projekta za kuću Lionela Mesija naglasio je da ‘baš ovakav izgled doma najbolje opisuje karakter argentinskog kapitena’.

Iako izvori bliski omalenom napadaču bordo-plavih demantuju da će Mesi pristati na realizaciju pomenutog projekta, pogledajte kako bi mogla da izgleda ta zaista spektakularna gradnja, pa sami procenite da li je za ovako nešto moguće dati negativan odgovor.

 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter