0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Protiv Lokomotive definitivno u Kombank areni

Objavljeno: 02.10.13 u 14:27
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle 14 godina čekanja Crvena zvezda će ponovo igrati u Evroligi. Utakmica prvog kola D grupe najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja po svoj prilici biće istinski spektakl. Nimalo slučajno, jer će Crvena zvezda Telekom 17. oktobra Lokomotivu Kubanj dočekati u Kombank areni.

To neće biti jedini meč crveno-belih ove sezone u jednoj od najvećih dvorana u Evropi. Izabranici trenera Dejana Radonjića u Areni će u devetom kolu D grupe u decembru ugostiti i špansku Laboral Kuću.

„Naša želja je bila da sve utakmice ove sezone igramo u Kombank areni, ali to nije bilo izvodljivo zbog činjenice da su neki događaji već odavno zakazani. Uspeli smo da se dogovorimo pa sada sa sigurnošću možemo reći da ćemo dva meča i to protiv Lokomotive Kubanj i ekipe iz Vitorije igrati u Areni, nadam se pred prepunim tribinama u fantastičnoj atmosferi“ – počeo je priču predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

„Nastavićemo da činimo sve što je u našoj moći kako bismo u što skorijoj budućnosti došli u situaciju da KK Crvena zvezda sve svoje utakmice igra u Kombank areni, jer i u tom segmentu organizacije idemo napred. Želimo da pratimo i ispunjavamo standarde Evrolige, ali takođe i da omogućimo maksimalan komfor i bezbednost za naše navijače“ – zaključio je Čović.

Crvena zvezda Telekom će ove nedelje objaviti cene godišnjih karata za sezonu 2013/2014, a u najskorije vreme bi trebalo da počne i prodaja sezonskih ulaznica za koje vlada ogromno interesovanje. Povlašćen status, kao i prošle godine, imaće vlasnici pretplatnih karata iz prethodne sezone koji će imati pravo prvenstva kupovine.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter