0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Mihajlović u nedelju saopštava spisak i odluku o daljoj budućnosti

Objavljeno: 02.10.13 u 13:45
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektori „A“ reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović i Mlade reprezentacije Radovan Ćurčić održaće narednih dana konferencije za novinare, a na kojima će objaviti spiskove igrača za predstojeće utakmice ovih naših selekcija zakazanih u oktobru tekuće godine.

Selektor Mihajlović će pred novinarima biti u nedelju, 6. oktobra 2013, na konferenciji koja će biti održana u Sportskom cetru FSS u Staroj Pazovi sa početkom u 12.00 sati. Podsetimo, našu najbolju reprezentaciju u oktobru očekuje najpre prijateljska utakmica protiv Japana (11. oktobar, Novi Sad, početak u 17.30 sati), a zatim i poslednja utakmica Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. u kojoj ćemo igrati protiv Makedonije (15. oktobar, Jagodina, početak u 20.30 sati).

Ujedno na istom mestu Mihajlović će obznaniti svoju odluku o daljoj budućnosti odnosno da li će ostati na klupi „orlova“ ili će Fudbalski savez Srbije morati u potragu za novim selektorom nakon ovih kvalifikacija.

Okupljanje reprezentativaca je zakazano za ponedeljak, 7. oktobar, u 12.00 sati u Sportskom centru. Prvi trening biće održan u popodnevnim satima, a članovi naše selekcije će u Jagodinu otputovati u nedelju, 13. oktobra.

Našu Mladu reprezentaciju očekuje nastavak takmičenja u Grupi 9 kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2015. u Češkoj. Srbija će 11. oktobra najpre gostovati na Kipru (Ahna, početak u 19.00 sati po lokalnom, odnosno u 18.00 sati po našem vremenu), a četiri dana kasnije dočekaćemo Severnu Irsku (Gornji Milanovac, početak u 18.00 sati). Podsetimo, usled kazne Kontrolne i disciplinske komisije UEFA zbog problema viđenih na revanš meču baraža Srbija – Engleska okotbra 2012. u Kruševcu, i utakmicu protiv Severne Irske odigraćemo bez prisustva gledalaca, čime će kazna u potpunosti biti odrađena.

Selektor Ćurčić će spisak igrača za naredni dvomeč objaviti na konferenciji za novinare zakazanoj za petak, 4. oktobra, sa početkom u 12.00 sati u Pres sali FSS na Terazijama.

hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter