in , ,

Kovačević: Priče oko Partizana su čista glupost

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tokom letnjeg prelaznog roka kada je bila u jeku priča oko povratka Aleksandra Kovačevića, nekadašnjeg juniora Crvene zvezde, iz Spartaka na Marakanu pojavila se glasina da je popularni Aca Tenk navijač Partizana.

„Da, došle su i do mene te priče… Bilo mi je smešno koliko ljudska mašta može da bude bujna. Zvezdaš sam odmalena i sve to oko Partizana je čista glupost. Niko iz Spartaka me čak nije pitao ni da li bih razmislio o prelasku u Humsku. Znali su kakav će biti moj odgovor“ – rekao je Kovačević u izjavi za Sport.

Podsetio je Zvezdin vezista ko je sve bio u njegovoj generaciji i sa setom se zapitao šta bi bilo da su svi ti igrači ostali u Ljutice Bogdana odnosno ko je kriv što nije tako.

„Tadašnja uprava je rasturila celu moju generaciju, koja je bila odlična, s Đuričićem, Ćosićem, Despotovićem, Mrkelom… Za moj odlazak su krivi Vladan Lukić i Ivan Adžić, koji me kao tadašnji predsednik i sportski direktor nisu udostojili ni razgovora. Sastao sam se samo s Goranom Negićem, koji mi je preneo njihovu ponudu jednogodišnjeg ugovora i da idem na pozajmicu, što nisam hteo da prihvatim“ objasnio je neumorni vezista.

hotsport.rs/sport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Počela NHL sezona (VIDEO)

Skandal potresa Mančester: Mojes uhvatio ćerku u krevetu sa Vilfridom Zahom