0
Košarka

KLS: Dva dana pred početak ništa se ne zna

Objavljeno: 02.10.13 u 19:44

kls

Predsednik Udruženja klubova KLS i v.d. direktora Lige Darko Jovičić izjavio je da se još uvek niko nije kandidovao za to mesto iako takmičenje počinje za dva dana, a ne zna se ni po kojim pravilima će se igrati.

„Predsednik sudijske komisije Branko Jovanović je zadužen za suđenje, a mislim da će se igrati po pravilima FIBA. Nije nam goruće pitanje da li ćemo igrati po ULEB ili FIBA pravilima. U ponedeljak imamo sastanak sa sudijskom komisijom“, izjavio je Jovičić.

Krajem maja ove godine sa dužnosti direktora Lige smenjen je Predrag Bojić, a novi još uvek nije izabran.

„Nije bilo kandidata za direktora lige. Pokušaćemo to da rešimo u najkraćem mogućem roku. Ne znam zašto niko nije podneo kandidaturu“, rekao je Jovičić.

Glavnog sponzora košarkaške lige Srbije još uvek nema, a ni dogovor sa RTS-om nije postignut o prenosima utakmica.

„Pokušaćemo da se dogovorimo sa RTSm u narednih mesec dana. Gledaćemo da se prenose utakmice iz cele Srbije, a ne samo iz Beograda i Novog Sada“, objasnio je Jovičić.

Košarkaška liga Srbije počinje u petak utakmicom Vršca i Napretka. U ligi će učestvovati 14 klubova i trajaće od 5. oktobra do 29. marta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter