0
Tenis

Jelena teškom mukom do trećeg kola Pekinga

Objavljeno: 02.10.13 u 09:16

Jelena Jankovic

Posle velike borbe u tri seta Jelena Janković je uspela da savlada Kazahstanku Galinu Voskobojevu u 2. kolu WTA turnira u Pekingu, koji se igra za nagradni fond od 5.185.625 dolara, sa 2:1, po setovima 6:3, 5:7, 6:3, posle dva i po sata igre.

Ništa nije nagoveštavalo da bi ovaj meč mogao toliko da potraje s obzirom da je Jelena prvi set dobila prilično lako uz dva brejk. Međutim, Voskobojeva kao da je tek počela da igra u drugom delu igre koji je rešila u svoju korist u samoj završnici oduzevši Jankovićevoj servis u 11. gemu, a potom lagano realizovavši svoj servis gem

Da ne bi ponovo došla u neprijatnu situaciju najbolja srpska teniserka je već u četvrtom gemu trećeg seta oduzela servis protivnici, a prednost brejka je čuvala do samog kraja kada je u devetom gemu iskoristila prvu meč loptu pri rezultatu 40:15.

Naredna protivnica Jelene Janković, koja je inače postavljena za osmog nosioca na ovom turniru, biće Špankinja Karla Suarez Navaro sa kojom je do sada igrala šest puta, a četiri puta ju je savladala.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter