0
Domaći fudbal

Nikolić: Nišlije su najiskusnije u ligi (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.13 u 16:39

Untitled-3

Sutra će se na stadionu Čair u zaostaloj utakmici 6. kola Jelen Superlige sastati Radnički i Vojvodina. Nakon derbija u kome su naneli poraz Partizanu, Novosađane očekuje teško gostovanje, a toga je svestan i šef stručnog štaba Marko Nikolić.

„Nisu nam se još ni slegli utisci iz derbija sa Partizanom, a pred nama je već naredni. Razlozi za tako nešto su vrlo prosti, razlika između dva kluba je jedan bod i onaj koji bude izašao kao pobednik, ako zako bude bilo, posle ove utakmice će se naći na drugom mestu. Radnički iz Niša je daleko najiskusnija ekipa u našoj ligi, sa najvećim prosekom godina igrača. Sastavljena je isključivo od igrača koji imaju 27, 28 pa i 30 i više godina. Imaju iskusnog trenera i veliku podršku publike na svom terenu. Uz sve navedeno sigurno zbog vremenskih uslova imati težak teren u Nišu pa nas očekuje slična utakmica kao protiv Partizana“ rekao je NIkolić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter