0
Evrokupovi

LŠ KRAJ: Milan do boda protiv Ajaksa, rutinske pobede Čelsija i Dortmunda (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.13 u 20:41

fase-gironi-champions-league

22.34 U 94. minutu Milan stiže do izjednačenja u Amsterdamu pa će rosoneri odneti bod zahvaljujući golu Balotelija iz penala.

22.31 Dormund je stigao i do trećeg pogotka protiv Marseja, a Levandovski je bio strelac. Znatno uzbudljivije je u Portu gde je Atletiko stigao do preokreta golom Turana, a Ajaks je pred sam kraj utakmice na svom stadionu poveo protiv Milana, strelac za ‘kopljanike’ je Densvil. Još jedna promena rezultat pred kraj meča i u Bukureštu, Lampard je postigoa i 4 gol za Čelsi

22.16 I Barselona se upisala na semafor. Nakon centaršuta Nejmara na drugoj stativi našao se Fabregas i matirao golmana Seltika koji je samo nekoliko minuta ranije promašio par izglednih prilika.

21.59 Čelsi je poveo sa velikih 3:0 u Bukureštu, a svoj drugi gol na meči postigao je Ramirez. Gol u Portu gde je Atletiko izjednačio na 1:1 preko godina, a Šalke je poveo protiv Bazela sa 1:0, strelac u Bazelu je Dreksler. I Dortmund je uvećao presnot preko Rojsa, a što se tiče ostalih mečeva na Seltik parku Barsa ima igrača više pošto je nakon starta nad Nejmarom isključen Braun.

21.30 Pred sam kraj prvih 45 minuta igre u mečevima Lige šampiona, došlo je do jedne promene rezultata. Naime Čelsi je udvostručio prednost protiv Steaue autogolom Georgijevskog.

Na ostalim utakmicam nije bilo promena rezultata, pa tako Arsenal sa 2:0 vodi protiv Napolija, Porto ima minimalnu prednost protiv Atletiko Madrida, kao i Dortmund protiv Olimpika iz Marseja.

21.04 Čelsi je stigao do pogotka u Bukureštu, a strelac protiv Steaue bio je Ramirez. Takođe je viđen i gol u Dortmundu a Borusija je povela preko Levandovskog protiv Marseja.

21.00 Ekspresno je ekipa Arsena Vengera stigla do 2:0 na utakmici sa Napolijem. Golove za „tobžije“ postigli su Ozil i Žiru. Gol je viđen i u Portugalu gde je Porto poveo golom Martizena.

20:49 Bez golova još uvek na svim utakmica. Izglednu šansu imao je Samaras ali je njegov šut izblokirao Valdez i poslao loptu u korner.

Danas se igraju prve utakmice 2. kola Lige šampiona. U grupi G već je odigran jedan meč i to u Sankt Petersburgu gde je Zenit odigao 0:0 sa bečkom Austrijom.

Derbiji se igraju u Portugalu gde Porto igra protiv Atleitka, kao i na Emirejtsu gde će Arsenal imati okršaj sa Napolijem. Zanimljivo će biti i u Glazgovu gde Seltik dočekuje Barselonu koja će igrati bez povređenog Lionela Mesija.

E grupa:
20:45 Steaua – Čelsi

20:45 Bazel – Šalke
F grupa:
20:45 Arsenal – Napoli

20:45 Borusija Dortmund – Marsej
G grupa:
Zenit – Austrija Beč 0:0

20:45 Porto – Atletiko Madrid
H grupa:
20:45 Ajaks – Milan

20:45 Seltik – Barselona

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter