0
Fudbal

Del Boske zove Kostu

Objavljeno: 01.10.13 u 19:56

Diego-Costa-Atletico-Madrid_2981343

Selektor reprezentacije Španije Visente del Boske rekao je da se nada kako će napadač madridskog Atletika Dijego Kosta u budućnosti nositi dres „Furije“, iako je rođen u Brazilu i odigrao je dve prijateljske utakmice za „karioke“.

Prema pisanju španskih medija, Del Boske je blizu odluke da pozove Kostu za oktobarske kvalifikacione utakmice protiv Belorusije i Gruzije.

„Ne mogu još ništa da vam kažem u vezi sa tim. Želimo da vidimo da li uopšte može da igra za Španiju, proces dobijanja dozvole je u toku, videćemo još“, rekao je Del Boske.

Španska fudbalska federacija iskoristila je nedavno nova pravila i podnela Međunarodnoj fudbalskoj federaciji zahtev da registruje Kostu, kao što je svojevremeno uradila sa Markosom Senom ili Donatom.

Kosta je u sedam dosadašnjih kola Primere postigao osam golova, isto kao Lionel Mesi, od kojih je svakako najznačajniji protiv Reala u pobedi svog tima od 1:0.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter