0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Omega zadovoljan debijem na Marakani

Objavljeno: 30.09.13 u 13:56
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nakon susreta protiv Proletera iz Slane Bare u okviru 1/16 finala Kupa Srbije, defanzivac crveno-belih Omega Roberts upisao je svoj prvi nastup i u prvenstvenom susretu protiv Spartaka iz Subotice. U tandemu sa Martinovićem, Liberijac je delovao sigurno i lako je rešavao situacije pred Bajkovićevim šesnaestercem.
Primetno je da visoki štoper ne komplikuje mnogo u igri i da je izuzetno siguran i snažan u vazdušnim duelima. Uostalom, u utakmicama koje je odigrao do sada, crveno-beli nisu primili pogodak, što je svakako podatak koji ohrabruje trenera Stojanovića.

„Sigurno da sam srećan zbog debija u prvenstvu. Utakmica protiv Spartaka nam je bila veoma važna jer nismo imali izbora, pobeda nam je bila imperativ. Zadovoljan sam svojom i igrom čitavog tima. Nadam se da ćemo i ubuduće nastaviti sa dobrim partijama. Dobro sam se uklopio sa Martinovićem i smatram da smo kvalitetno odradili posao u odbrani. Sada sam još više motivisan da nastavim sa dobrim radom na treninzima kako bih se izborio za poverenje kod trenera“ – poručio je Omega.

Letošnje pojačanje Crvene zvezde iz Smedereva dobro poznaje prilike u srpskom fudbalu, zna kakve su ambicije najtrofejnijeg srpskog kluba u svakoj sezoni i spreman je da prihvati izazov koji sa sobom nosi igranje u crveno-belom dresu.

„U Zvezdi se pobede podrazumevaju i nema vremena za puno slavlja posle trijumfa. Okrećemo se narednom protivniku, ekipi Čukaričkog koja ima odlične rezultate, o čemu govori i njihova pozicija na tabeli. Očekujem veoma tvrdu utakmicu i verujem u našu pobedu. Igramo kao tim, kao ekipa, i to se isplaćuje. Smanjili smo zaostatak za prvoplasiranim timom što će nam dodatno podići samopouzdanje i motivaciju pred naredne mečeve“ – zaključio je Omega Roberts.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter