0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

Mrđa očekuje seriju pobeda

Objavljeno: 30.09.13 u 09:26
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

U najavi utakmice sa Spartakom govorio je trener Slaviša Stojanović o tome kako tokom nedelje posmatra napadače i šansu ukazuje onom za koga mu se učini da ga tokom nedelje najbolje služe nišanske sprave. Rekao i pogodio sa Draganom Mrđom koji je na drugom meču u koji je ušao kao starter zabeležio het-trik.

„Nadam se da će nam ova ubedljiva pobeda doneti mnogo toga dobrog. Postigli smo pet golova i smatram da nam je ovakav trijumf potreban zbog samopouzdanja i nastavka prvenstva. Očekujem da susret sa Spartakom bude preloman u sezoni i da ubuduće igramo dobro u kontinuitetu“ – istakao je Dragan Mrđa.

U ubedljivoj pobedi protiv Slobode iz Tuzle krajem sedamdesetih Zdravko Borovica postigao je het-trik u 12. minutu u pobedi protiv Slobode iz Tuzle 9:1. U nedelju je na semaforu stajalo ispisano Mrđino ime tri puta u 21. minutu, s tim što je aktuelni napadač sva tri pogotka postigao u periodu od 10. do 21. minuta. Ipak, za povratnika među crveno-bele pobede su bitnije od imena strelaca.

„Sigurno da mi mnogo znače golovi, kao i svakom napadaču, ali oni na značaju dobijaju tek kada ekipa pobeđuje. Nadam se seriji pobeda u narednim kolima. Smanjili smo razliku na tabeli na tri boda, smatram da je sad sve ponovo otvoreno i da se ravnopravno uključujemo u borbu za titulu. Već od ponedeljka okrećemo se pripremi meča sa Čukaričkim koji igramo sledeće nedelje“ – zaključio je napadač Crvene zvezde.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter