0
Ostali sportovi

Jovović: Neće nam biti lako

Objavljeno: 30.09.13 u 18:10

vk-radnicki-2013

Trener vaterpolista Radničkog Dejan Jovović izjavio je nakon žreba za drugi krug kvalifikacija za Ligu šampiona u Edinburgu da neće biti nimalo lako.

„Sigurno da u grupi u kojoj je Pro reko domaćin nismo favoriti, ali naš prvenstveni cilj je da uđemo u Ligu šampiona. Da bismo to uradili moramo najpre da osvojimo jedno od prva dva mesta na ovom turniru, a potom i da trijumfujemo u trećoj rundi. Bitno je da smo se već sastajali sa preostala dva protivnika u grupi, pa znamo koliko možemo protiv njih. Sa ekipom Mladosti smo sparingovali pred ovaj turnir, na kom smo igrali i protiv Budve“, rekao je trener Kragujevčana.

Italijanski gigant Pro Reko je posle godinu dana pauze ponovo najavio napad na sve trofeje.

„Reko je trofejna ekipa sa dugom tradicijom, o kojoj ne treba trošiti reči. Velika nam je čast što će nas jedan takav tim ugostiti u našoj tek drugoj sezoni postojanja, ali ćemo pokušati da ih pobedimo na njihovom bazenu i tako sa prvog mesta odemo na lakšeg protivnika u trećoj rundi“, rekao je Jovović.

Podsetimo rivali Radničkom u C grupi će biti Pro Reko, Mladost i Budva. Turnir je na programu od 11. do 13. oktobra. Prva dva tima izboriće plasman u narednu rundu, dok će trećeplasirani tim igrati u Kupu Evrope.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter