0
Evropske lige

Ibra o Gvardioli, Murinju, Bejlu…

Objavljeno: 30.09.13 u 11:44

ibrahimovic-gvardiola

Zlatan Ibrahimović, jednostavno mora da bude u centru pažnje. Ako to nije zbog majstorskih poteza na terenu, onda je to zbog izjava u kojima ne štedi nikoga. Poslednji na listi kritikovanih je Pep Gvardiola sa kojim je Zlatan sarađivao u Barseloni.

„On je odličan trener, ali osoba? On je kukavica, on nije čovek. Bio sam žrtvovan zbog Lionela Mesija, ali on nije imao pristojnosti da mi to kaže u lice“ – rekao je Šveđanin.

Prva zvezda Pari Sen Žermena istakla je da je Mesi bez sumnje briljantan igrač, ali da je ipak bio bolji strelac od njega u tom trenutku.

„To je bio problem, jer Mesi je bio Gvardiolina zvezda. Jedino što nisam mogao da razumem je da kada je Gvardiola pričao, svi igrači bi sedeli mirno kao deca u školi ispred nastavnika“ – dodao je Ibra.

Švedanin naravno nije propustio priliku da uporedi Gvardiolu sa Žozeom Murinjom.

„Dao bih život za Murinja. On je sposoban da upravlja raznim ličnostima u timu i uvek prihvata velike izazove, kao sada u Čelsiju. Gvardiola ih izbegava. Zašto je izabrao Bajern Minhen? Jer je to tim koji koji bi funkcionisao i bez njega. On je preuzeo ekipu koja je već kompletna, a iako je doveo nove igrače, oni mu nisu potrebni“ – smatra Ibrahimovic.

„Ibrakadabra“ je imao i mišljenje o skupim transferima koji su se dogodili prethodnog leta, pre svega za rekordan prelazak Gareta Bejla u Real Madrid.

„100 miliona za Bejla. On ne vredi toliko. Ceo sistem je bolestan. Ugovori koje potpisujemo su suludi. Ni jedan igrač ne vredi toliko“ – zaključio je pomalo i samokritično Zlatan.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter