0
Košarka

Ćapin: Imamo veliki potencijal

Objavljeno: 30.09.13 u 12:34

capin-buducnost

Košarkaši podgoričke Budućnosti osvojili su Memorijalni turnir “Ljubo Jovanović” koji je Košarkaši savez Crne Gore organizovao u znak sećanja na tragično stradalog crnogorskog košarkaša. Budućnost je u finalu savladala Radnički sa 88:83, a za MVP turnira izabran je Aleksandar Ćapin.

Ćapin je bio zadovoljan rezultatom svoje ekipe, ali takođe smatra da ekipa ima kojoj mnogo prostora za napredak.

„Kao tim imamo potencijal, formu ćemo, sasvim sam siguran, podizati kako sezona bude odmicala. Nije realno da već sada budemo u top formi, ali trenutno mnogo bolje izgledamo u odnosu na pre nešto više od mesec dana kada smo se okupili, a naravno, pridružili su nam se i reprezentativci Crne Gore koji su nam nedostajali“ – rekao je Ćapin.

Najkorisniji igrač ABA lige u prošloj sezoni rekao je da njegov tim željno iščekuje početak takmičenja, koje kreće naredne nedelje.

„Raduje me početak sezone i svi ga nestrpljivo čekamo. Biće to ritam od dve utakmice nedeljno, vrlo je zahtevno, ali tim je koncipiran da može da se oslanja na veći broj igrača i verujem da ćemo biti pravi kada to bude bilo potrebno“ – smatra Ćapin.

Takmičenje u regionalnoj ABA ligi počinje narednog vikenda utakmicom između MZT-a i Olimpije. Budućnost u prvom kolu gostuje ekipi Krke i taj meč je na programu u subotu, od 19h.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter