0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezda protiv Spartaka bez prava na kiks 19.00

Objavljeno: 29.09.13 u 13:35
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde večaras od 19 sati će u okviru 7. kola Jelen Superlige na svom stadionu dočekati Spartak iz Subotice.

Izabranici trenera Slaviše Stojanovića nemaju više prava na kiks jer za vodećim Partizanom već zaostaju 6 bodova i svaki drugi rezultat sem pobede za njih bi bio potpuni neupseh.

Pored toga Stojanović je već nakon poraza od Voždovca bio pod neverovatnim rpitiskom javnosti, ali mu je Uprava crveno – belih pružila podršku, ipak pitanje je da li će to učiniti i nakon eventualnog večerašnjeg neuspeha.

Pobeda protiv nejakog Proletera u Kupu Srbije nikoga ne bi smela da zavara, ali dva gola Abiole Daude svakako će doneti dodatnu dozu preko potrebnog samopouzdanja crveno – belima.

„Poljuljali su nas neuspesi protiv Donjeg Srema i Voždovca. U dobru trenutku nam je došao meč protiv Proletara. Vratili smo samopouzdanje, vreme je za pobede i u prvenstvu“ rekao je pred utakmice prvotimac Zvezde Aleksandar Kovačveić koji je prošle sezone igrao u dresu ‘golubova“.

Crvena zvezda: Bajković, Mijailović, Omega, Martinović, Petković, Kovačević, Ninković, Milijaš, Pečnik, Dauda, Kasalica

Spartak: Aleksić, Farkaš, Radović, Antonić, MIlošević, Šarac, Mrklea, Truvunović, Torbica, Puškarić, Nosković.

Utakmica Crvena zvezda – Spartak igra se večeras od 19 sati uz direktan prenos na TV Arena 1.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter