0
Domaći fudbal

Vošin apel navijačima

Objavljeno: 28.09.13 u 10:02

navijaci vojvodine

Fudbalski klub Vojvodina ne želi ništa da prepusti riziku pred sutrašnji derbi protiv Partizana koji se igra u Novom Sadu.

Novosadski klub je objavio saopštenje kojim apeluje na sve svoje pristalice, ali i navijače rivala da navijaju sportski i fer.

„U cilju što bolje organizacije utakmice 7. kola Jelen Super lige između FK „Vojvodina“ i FK „Partizan“, koja se igra na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu u nedelju 29.09.2013. sa početkom u 17:00 časova, obaveštavamo sve navijače da je reč o utakmici visokog rizika i da će se striktno primenjivati Zakon o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Radi boljeg informisanja i izbegavanja nepotrebnih i nepoželjnih situacija potsećamo navijače na sledeće:

– Otvaranje kapija stadiona „Karađorđe“ je u 15:00 časova.

– Posebno naglašavamo da su zapadna i severna tribina namenjene navijačima Vojvodine, a istočna za navijače Partizana. Za sve navijače koji sa obeležjima FK „Partizan“ (dresovi, majice, šalovi…) budu želeli da uđu na zapadnu tribinu, ulaz neće biti dozvoljen.

– Svi navijači Vojvodine koji poseduju sezonske propusnice za istočnu tribinu na ovoj utakmice će sa istima ulaziti na tribinu zapad.

– Da ranijim dolaskom na stadion mogu izbeći nepotrebnu gužvu na ulazima.

– U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama pravo ulaska u stadion imaju lica koja poseduju ulaznice i lične karte, dok lica mlađa od 16 godina mogu ući uz pratnju roditelja ili staratelja.

– Ulazak u stadion neće biti dozvoljeno licu koje svojim ponašanjem ili stanjem ukazuje da može prouzrokovati bilo koji oblik nasilja, odnosno licu kome je od strane pravosudnih organa izrečena mera zabrane prisustvovanju sportskim priredbama.

– Kontrolu ulaznica i pregled lica vršiće redarska služba, uz korišćenje tehničkih pomagala. Pravo ulaska u stadion biće oduzeto licu koje odbije kontrolu ili pregled redarske službe.

– Na stadion je zabranjeno uneti sve predmete koji bi mogli narušiti bezbednost lica ili pričiniti materijalnu štetu (upaljači, sitan novac, kišobrani…)

– Apelujemo na navijače oba kluba da fer i sportski navijaju.“

hotsport.rs/fkvojvodina.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter