0
Košarka

Vesterman: Zameraju nam da previše pričamo o Partizanu

Objavljeno: 28.09.13 u 13:46

leo vesterman

Plejemjker Partizana Leo Vesterman osvrnuo se na protekli period u njegovoj dosadašnjoj karijeri i naglasio da duguje mnogo klubu i navijačima, prenosi Sportski žurnal.

„Prošla godina je bila mnogo brza. Prvo sam došao ovde posle Evropskog prvenstva za mlade gde sam bio MVP, onda sam ovde igrao sa velikom odgovornošću i to u Evroligi. Prvi put sam bio van zemlje, sve je bilo drugačije, imao sam veoma malo vremena da se adaptiram na drugačiji život i košarku. Međutim, toliko sam napredovao da jedino što mogu da kažem jeste hvala treneru, saigračima, navijačima… I Lovernj i ja isto osećamo prema svemu što nam je Partizan dao. Ovo je godina u kojoj ćemo igrama reći „hvala“. Želimo da uradimo nešto sjajno za navijače“, izjavio je francuski košarkaš.

U domovini su mu zamerili što puno priča o Partizanu.

„Prija nam dok pričamo o Partizanu, o tome koliko volimo da igramo pred navijačima, sa sjajnim saigračima, za trenera… Nekada u Francuskoj ljudi kažu da previše pričamo o Partizanu. Verovatno su ljubomorni“, ocenio je Vesterman.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter