0
Domaći fudbal

Grof opet na listi želja Zvezde

Objavljeno: 28.09.13 u 08:36

Miodrag+Bozovic

Loši rezultati koje je Crvena zvezda ostvarila na početku sezone naterali su rukovodstvo kluba da razmišlja o eventualnoj promeni trenera.

Slaviša Stojanović je za sada sačuvao svoj posao, ali ukoliko se nastave razočaravajući rezultati, čelnici će morati da krenu u potragu za novim šefom struke.

Mnogi mediji su već pisali o eventualnim kandidatima za novog trenera Zvezde. „Večiti“ kandidat je Milovan Rajevac, Pojavila se informacija da bi čak i Slavoljub Muslin mogao da se pomiri sa Drganom Džajićem i preuzme dirigentsku palicu, a uvek se nekako provuče i ime Miodraga Grofa Božovića.

Grof je trenutno trener Rostova i na početku sezone ekipa je bila prijatno iznenađenje ruske Premijer lige. Međutim od 19. avgusta Rostov nije zabeležio pobedu i Božoviću je ugrožena pozicija u klubu, piše Kurir.

Crvena zvezda je godinama unazad pokušavala da dovede Božovića, ali je uvek postojala neka prepreka na putu. Grof je još sada deleke 2004. godine bio kandidat za mesto trenera, ali je tada stigao Dušan Bajević.

Kako su se uprave Zvezde menjale, Grof je ostajao na listi kandidata, pa je i sam jednom izjavio da je postojala obostrana želja da preuzme najveći srpski klub.

„Samo jednom sam bio blizu klupe Crvene zvezde. Adžić me je pozvao, ali sam imao ugovor i nisam mogao da dođem. Bitno je da se Zvezda vrati, da opet beleži rezultate kao nekad. Dobro je što se Dragan Džajić vratio u klub, on zna šta treba da radi. To je veliki plus za Crvenu zvezdu“, izjavio je Miodrag Božović nedavno.

hotsport.rs/kurir-info.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter