0
ATP

FOTO: STARSPORT

Đoković: Ne odustajem od borbe za #1

Objavljeno: 28.09.13 u 15:30
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da neće odustati od borbe za prvu poziciju na ATP listi, uprkos tome što Španac Rafael Nadal ima priliku da ga već posle turnira u Pekingu skine sa trona, prenosi Tanjug.

„Dokle god postoji šansa boriću se za mesto broj 1. Ali, opet, Nadal je bez sumnje najbolji igrač ove godine, ja sam imao uspone i padove, međutim, i dalje je to veoma dobra sezone za mene. U svakom slučaju, ove nedelje fokusiraću se na ovaj turnir, gde tradicionalno imam dobre rezultate“, rekao je Đoković novinarima u Olimpijskom parku u Pekingu, a preneo AFP.

Đoković je do sada tri puta učestvovao na turniru u glavnom gradu Kine i sva tri puta je osvojio titulu, prošle godine pobedom protiv Žoa-Vilfreda Conge.

Đoković je prvi nosilac u Pekingu, a u prvom kolu igraće protiv Čeha Lukaša Rosola, 46. igrača na ATP listi, sa kojim je do sada igrao samo jednom, ove godine u Majamiju i lako pobedio 6:1, 6:0.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter