0
Ostali sportovi

Brković: Možemo mnogo da naučimo u Zagrebu

Objavljeno: 28.09.13 u 14:19

Aleksandar Brković

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je u subotu da njegova ekipa može mnogo da nauči iz predstojeće utakmice u Zagrebu protiv ekipe Kroacije osiguranje, u četvrtom kolu regionalne Seha lige, prenosi Beta.

„Prošlonedeljna pobeda protiv Lovćena nam je donela satisfakciju za minuli rad i podstrek da nastavimo više i bolje da radimo. Zagreb je godinama klub iz samog vrha evropskog rukometa i nama će biti čast da se nadigravamo sa njima i svakako mnogo toga naučimo iz ove utakmice“, izjavio je Brković.

Rukometaši Partizana otputovali su u Zagreb gde će sutra od 18 sati igrati protiv ekipe Kroacija osiguranje, utakmicu četvrtog kola Seha lige.

Partizan je u prošlom kolu u Beogradu pobedio Lovćen sa 26:23 i ostvario prvu pobedu u tri utakmice u ligi, dok je ekipa iz Zagreba pobedila Borac sa 44:20 i tako došla do druge pobede iz dve utakmice.

Crno-beli su osmi na tabeli sa tri boda, dok je Zagreb prvi sa šest bodova.

hotsport.rs/beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter