0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Bogdanović: Trudićemo se da napredujemo iz dana u dan

Objavljeno: 28.09.13 u 00:39

PARTIZAN-CSKA-EUROLEAGUE-SEASON 2012-2013

Jedan od najprijatnijih iznenađenja prethodnog Evropskog prvenstva u Sloveniji sigurno je igrač Partizana Bogdan Bogdanović. I dok je možda u Evropi bio manje poznat na našim prostorima već je ostavio trag koji se očekuje da u predstojećoj sezoni dodatno utaba.

Za to će Bogdanović sa svojim saigračima u crno – belom dresu imati prilike u EVropligi kao i u regionalnom šampionatu.

„Imamo tešku grupu u kojoj su tri kandidata za trofej Evrolige. Kao i svake godine, CSKA i Barselona streme najvažnijem trofeju u sezoni, a Fenerbahče se značajno pojačao i sigurno da ima ogromne ambicije. Takođe Budivljenik je bez obzira na to što je malo poznat kod nas, ozbiljna ekipa“ ne potcenjuje Bogdanović ni manje zvučne rivale.

Očekuje se da će upravo protiv Budivljenika i Nantera crno – beli voditi borbu za četvrto mesto u grupi-

„Trudićemo se da na svakoj utakmici damo maksimum i napredujemo iz dana u dan. Možda će biti pritisak, ali s druge strane, nemamo šta da izgubimo protiv jakih ekipa, već možemo samo da dobijemo. Možemo svakoga da iznenadimo u „Pioniru“, pred našom publikom.“ jasan je Bogdanović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter