1
TimeOut

Vremeplov: Zvezda posle drame izbacila berlinski Dinamo (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.13 u 21:29

Dule Savic Admiral

Tog 27. septembra sada već davne 1978. godine Crvena zvezda je na svom stadionu dočekala berlinski Dinamo u revanš meču 1. kola Kupa Uefa.

Zvezda je u Berlinu odigrala očajno i poražena je sa 5:2 pa se činilo da je prolaz dalje bio nemoguća misija. Ipak, tako za početak nisu mislili navijači Zvezde što potvrđuju reči Duleta Savića.

„Bili smo i sami prilično iznenađeni kada nas je na stadionu dočekalo 60 hiljada ljudi. MI izgubili 5:2, a onda u Banjaluci, a oni došli da navijaju. Šok je bio još veći kada je Ridiger, opet on, dao gol i Dinamo poveo sa 1:0. Kada je došlo poluvreme tim iz Berlina vodio je ukupnim rezultatom 6:2“.

Ali onda je magija Marakane još jednom učinila svoje. Prvo je Savić matirao golmana gostiju, pa se potom Borvnica upisao dva puta u strelce, da bi konačnih 4:1 i prolaz dalje za crveno – bele stigao nakon autogola gostujučeg igrača.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter