0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović: Ne bih bio zadovoljan bodom u Novom Sadu (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.13 u 14:10
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović najavio je danas da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Vojvodine u Novom Sadu, uprkos tome što su Novosađani izuzetno nezgodan rival i jedan od konkurenata u šampionskoj trci.

„Vojvodina je jedan od naših najvećih konkurenata, dugo su na okupu, a tim je značajano počajan u letnjem prelaznom roku. Pamtimo njihove igre u Evropi, a i prethodni naši dueli sa njima nas teraju na oprez. Ipak, ne bih bio zadovoljan bodom, Partizan u Srbiji uvek teži pobedama, jer nas ime i tradicija kluba obavezuje na to“, rekao je Rašović na konferenciji za medije.

On je istakao da ekipa raste iz utakmice u utakmicu i da očekuje da bude još bolja.

„Težimo da budemo sve bolji i nadam se da će to tako i biti. Igraćemo bez povređenih Đembe-Đembe i Ostojića. Ninković je izdržao suspenziju zbog isključenja u Užicu, nisam ljut na njega, u ozbiljnoj je kombinaciji za tim, ali jasno je da ne može tako da se ponaša“, poručio je Rašović.

Utakmica sedmog kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 17 sati na stadionu Karađorđe.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter