in , ,

Dudaš: Atletika bitna za razvoj duha i tela

mihail-dudas

Reprezentativac Srbije Mihail Dudaš pokreće prvog oktobra školicu atletike „Dudaš Atletiks“ u Novom Sadu. Dudaš sa svojim saradnicima obilazi poslednjih nedelja vrtiće u Novom Sadu sa ciljem promocije atletike kao veoma bitnog sporta za razvoj dece.

-Školica atletike „Dudaš Atletiks“ počela je sa promocijom atletike u vrtićima u Novom Sadu. Cilj nam je da pokazujemo klincima da je atletika jako bitna za razvoj duha i tela. Deca su oduševljena, zadovoljna i nadam se da ćemo imati lep odziv na prvom treningu 1. oktobra. Izuzetno sam zadovoljan interakcijom dece sa trenerom Igorom Radićem. Najbitnije je da su deca konstantno nasmejana i zadovoljna – rekao je Dudaš.

Srpski desetobojac uporedo radi i na organizaciji atletskog spektakla koji bi se održao krajem godine u Novom Sadu. Dudašov cilj je da dovede neke od najboljih desetobojaca na planeti.

Mihail Dudaš je rekorder Srbije u desetoboju i sedmoboju i vlasnik je bronzane medalje u sedmoboju na Evropskom dvoranskom prvenstvu koje je održano u Geteborgu ove godine. Na Svetskom prvenstvu u Moskvi zauzeo je odlično 14. mesto u desetoboju postavivši novi nacionalni rekord.

hotsport.rs/sem

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Detalji o veridbi najpoznatijeg srpskog para

Egzibicionista za rođendan crno – belih