0
Košarka

Zvezda u subotu protiv Turova ima ‘generalnu probu’

Objavljeno: 26.09.13 u 17:59

carls-dzenkins-prodor

Košarkaši Crvene zvezde Telekom polako privode kraju pripreme za narednu sezonu. Crveno-beli su sa treninzima počeli 5. avgusta i posle uvodnog dela u Beogradu, bazičnih priprema na Zlatiboru i 12 prijateljskih utakmica, ostao je još samo jedan kontrolni meč do duela prvog kola ABA lige sa Širokim koji je zakazan za 5. oktobar.

Izabranici trenera Dejana Radonjića su u dosadašnjih 12 utakmica zabeležili 12 pobeda, a savladali su Slogu, Asesoft, Oldenburg, Pinar Karšijaku, Tamiš, Budućnost, Politehniku, Jenisej, Mega Vizuru, Nanter, Bajern i Zelenu Goru.

Generalnu probu crveno-beli će imati u subotu u dvorani Pionir protiv poljskog prvoligaša Turova. Utakmica je zatvorenog tipa i igra se bez prisustva publike. Ovo će ujedno biti i prvi meč crveno-belih u kompletnom sastavu pošto su se priključili reprezentativci Raško Katić i Jaka Blažič.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter