0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

Protiv Čeha na tvrdoj podlozi

Objavljeno: 26.09.13 u 17:42
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dejvis kup reprezentacija Srbije će od 15. do 17. novembra u finalu ovog takmičenja u Kombank areni u Beogradu dočekati selekciju Češke, a u dogovoru sa našim teniserima Teniski savez Srbije je odlučio da meč bude odigran na tvrdoj podlozi.

Selektor Bogdan Obradović je u razgovoru sa Đokovićem, Tipsarevićem, Zimonjićem i ostalim našim teniserima došao do zaključka da bi najbolje bilo da dueli budu igrani na „RuKortHardu“, podlozi srednje brzine, koja odgovara svim našim teniserima.

Istina i Česi se najbolje snalaze na bržim terenima pošto je glavna odlika njihova dva najbolja igrača Tomaša Berdiha i Radeka Štepaneka, jak servis i dobra volej igra.

Zanimljivo je da su Česi prošle godine u četvrtfinalnom duelu našu selekciju dočekali na šljaci i pobedili sa 4:1 (nije igrao Novak Đoković), dok je polufinalni duel 2010. godine u Beogradu igran takođe na „RuKortHardu“ i tada su naši teniseri trijumfovali sa 3:2, a potom u finalu istim rezultatom savladali Francuze.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter