0
Evropske lige

Ignjovski: Pokazao sam gde sam najjači

Objavljeno: 26.09.13 u 10:13

2,w=650,c=0.bild

Aleksandar Ignjovski je bio jedan od najboljih igrača Verdera u pobedi nad Hamburgerom u prošlom kolu Bundeslige. Srpski internacionalac smatra da je glavni razlog njegove dobre partije što je prvi put u sezoni bio starter i što je odigrao meč na svojoj poziciji.

-Osećaj je odličan, posle pauze koju sam imao. Konačno igram na svojoj poziciji gde mogu da dam svoj maksimum i pomognem ekipi. Atmosfera je odlična, ovo je bila važna utakmica za nas, pogotovo jer je u pitanju derbi i mogu slobodno reći jer je Hamburger bio favorit zbog domaćeg terena – rekao je Ignjovski.

Nemački mediji naglasili su da je Ignjovski odigrao sjajno i konačno pokazao svoju vrednost za tim.

-Ne opterećujem se preterano ocenama i statistikama, ali svakako da mi takvi komentari laskaju. Trudio sam se, vredno trenirao, i kako naš narod kaže- strpljen-spasen – dodaje Ignjovski.

Ističući da trener ni sa kim ponaosob nije pričao posle utakmice, ali i da je kazao da su svi zadovoljili, Ignjovski je naglasio važnost narednog duela sa Nirnbergom.

-Bićemo spremni. Dosta treniramo, spremamo se, i verujem da ćemo uz dobru koncentraciju i malo sreće nastaviti putem kojim smo pošli – zaključio je Ignjovski.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter