0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Đurić preko huligana pretio Nađu?

Objavljeno: 26.09.13 u 09:34
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sportski direktor Partizana Albert Nađ zatražio je pre par dana prijem u kabinetu ministra policije zbog upada nepoznatih momaka  na sastanak koji je on imao sa generalnim sekretarom crno – belih Darkom Gruborom, jer sumnja da ih je poslao predsednik Dragan Đurić.

„Nađ je bio u policiji. Izjavio je da mu je Grubor najpre uvijeno “zapretio” da bi određeni mangupi mogli da naprave problem. Usledio je sastanak Nađa i Grubora na koji su, kako Nađ tvrdi, zaista upali neki mladići, zbog čega je on odmah napustio kancelariju. Ko su mladići koji su upali na sastanak nije nam poznato, jer Nađ tvrdi da ih ne poznaje i da ne zna da li su u pitanju navijači“ navodi izvor dnevnog lista Blic u MUP-u.

„Nije bilo nikakvog incidenta i hteo je samo da još neko sazna šta se dogodilo. Nađ veruje da mladići nisu upali sami na sastanak, već da su to sigurno učinili na nečiji nagovor, možda i predsednika Dragana Đurića.“ dodaje neimenovani izvor.

Sukob između Alberta Nađa i Dragana Đurića se desio u avugustu kada je Aleksandar Mitrović prodat Anderlehtu, čemu se sportski direktor usprotivio.

Predsednik Partizana je u pojavljivanju u elektronskim medijima po prvi put posle pet godina objasnio da je klub bio primoran da proda Mitrovića.

hotsport.rs/blic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter