0
Evropske lige

Đukić ne želi više da se bakće oko Ramija

Objavljeno: 26.09.13 u 17:12

miroslav-djukic-trening

Miroslav Đukić je oduvek bio poznat kao principijalan čovek koji ne trpi nedisciplinu pa ne čudi što je jednog od najboljih igrača Valensije Adila Ramija izbacio iz tima nakon što je Francuz narušavao atmosferu u ekipi, a potom i javno na jednoj radio stanici kritikovao trenera i saigrače.

„Primenio sam žestoku kaznu, a takvu odluku nije bilo lako doneti. Međutim, morali smo brzo da reagujemo i kaznimo Ramija zbog mira u našoj kući. Pokazalo se da smo u pravu i više ne želim uopšte da pričam o njemu. Sada je sve u rukama uprave kluba. Ramijeva zamena Viktor Ruiz odigrao je vrlo dobro u sinoćnjem meču protiv Granade. Od mene više ništa ne zavisi, uradio sam ono što je bilo potrebno u određenom trenutku“ – objasnio je Đukić.

Uprava Valensije je već kaznila Ramija oduzimanjem jednomesečne plate, a da li će tu biti i kraj sankcija preostaje nam da sačekamo i vidimo. U svakom slučaju Francuz se neće naigrati ukoliko srpski stručnjak i u nastavku sezone bude vodio „slepe miševe“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter