0
Evrokupovi

Dopingovan fudbaler Ludogoreca

Objavljeno: 26.09.13 u 13:20

jordan-minev-ludogorec

Jordan Minev, reprezentativac Bugarske i fudbaler Ludogoreca, bio je pozitivan na doping testu urađenom nakon kvalifikacionog meča između njegove i reprezentacije Malte odigranog 10. septembra u gradu Ta Kali na ostvru u Sredozemnom moru.

Fudbalski savez Bugarske je o ovome obavešten od strane disciplinske komisije FIFA, koja je suspendovala Mineva privremeno na 30 dana dok ne bude urađen i B uzorak.

Bugari se pravdaju da je Minev bio povređen i da je zbog toga koristio terapiju u kojoj su se nalazila nedozvoljena sredstva koja su pronađena u njegovom uzorku, a u svoju odbranu tvrde još i da je lekar reprezentacije Biser Bočev sve to uredno prijavio FIFA pre meča.

Zanimljivo je da je Minev bio učesnik oba meča kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i njegovog Ludogoreca, a pitanje je da li je i u to vreme bio dopingovan.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter