0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Nama nije cilj da budemo šampioni pripremnog perioda

Objavljeno: 25.09.13 u 09:19
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener košarkša Partizana Duško Vujošević, nakon poraza od Gran Kanarije istakao je da je ekipa veći deo uitakmice odigrala dobro, te da je ispunjen cilj turneje po Španiji.

„Odigrali smo nekih 36 minuta veoma dobru utakmicu, praktično meč je bio u egalu. I sigurno je da se osetio umor kod igrača, s obzirom da smo i sinoć igrali jednu veoma tešku utakmicu protiv ekipe Lokomotive, a naravno i put do Kordobe je ostavio određeni trag na igrače“ rekao je Vujošević i osvrnuo se na urađeno:

„Izuzetno nam je koristila kompletna ova turneja, za ovaj mladi tim koji ima vrlo malo iskustva. Kada se izgubi utakmica, može mnogo stvari da se nauči, može mnogo pouka da se izvuče. Ali nije nam cilj da budemo šampioni pripremnog perioda, već kada je to najbitnije, a to je kada počnu takmičenja i kada se odlučuje o nekim mnogo značajnijim stvarima, kada je svako takmičenje ponaosob u pitanju“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter