0
Evropske lige

Terim otišao, Galata zove Hejnkesa i Hidinka

Objavljeno: 25.09.13 u 14:47

fatih-terim-basari-sirlari-takim-calismasi

Fatih Terim je odbio da potpiše novi dvogodišnji ugovor sa Galatasarajem i zbog toga je ekspresno dobio otkaz, pa će od sada voditi samo nacionalni tim Turske. A čelnici šampiona Turske već su krenuli da traže novog trenera, a kao najozbiljniji kandidati pominju se Gus Hidink i Jup Hejnkes.

Hejnkes se posle osvojene triple krune sa Bajernom povukao iz sveta fudbala i penzionisao se, ali bi možda unosna novčana ponuda mogla da ga natera da se privremeno vrati u trenerske vode. MEta je i iskusni Gus Hidink koji je na vreme napustio brod koji tone – Anži. Pominjao se kao moguće rešenje za trenera PSŽ-a ili Monaka, ali je i dalje bez posla.

Galata je očajno startovao u Ligi šampiona porazom od Reala u Istanbulu od 6:1, a u turskoj ligi su tek na 11. mestu sa tri remija i jednom pobedom iz četiri meča (još nije registrovan meč protiv Bešiktaša).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter