0
Košarka

Ražnatović ‘na papiru’ napušta Mega Vizuru

Objavljeno: 25.09.13 u 20:06

raznatovic

Propisi reginalne košarkaške lige uslovili su da dođe do promene u vlasničkoj strukturi KK Mega Vizura, što je potvrdio i kođarkaški menadžer Miodrag Ražnatović koji je napustio svoju funkciju u tom klubu.

„Po propozicijama lige menadžeri nisu u mogućnosti da imaju udeo u vlasničkoj strukturi kluba. Ja nisam imao nikad udeo u vlasništvu direktno, ali bilo je preko povezanih lica. To će se u najskorijem roku promeniti“, rekao je Ražnatović.

Poznati menadžer uveren je da njegovo povlačenje neće ni najmanje uticati na ambicije kluba u budućnosti.

„Sve je pod kontrolom. Tim ostaje isti, budžuet ostaje isti, koncept ostaje isti. Samo je lice koje rukovodi, način na koji rukovodi i način finansiranja drugačiji. Klub je na nivou da može da funckioniše bez moje pomoći“, istakao je Ražnatović.

Nakon Beograda i Kruševca, nova adresa Mega Vizure je Smederevo.

„Ugovor sa gradom je potpisan da dok god Mega igra ABA ligu da igra u Smederevu. Mislim da je to dugoročno rešenje, klub je promenio i sedište, registrovan je u Smederevu, ima klupske prostorije u Smederevu, prodaje pretplatne karte u Smederevu. To je Smederevski klub. To je još jedan pokazatelj tendencije da se klub razdvoji od agencije BeoBasket u svim segmentima“, rekao je Ražnatović.

hotsport.rs/b92

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter