0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Ko je Dudin naslednik?

Objavljeno: 25.09.13 u 17:37
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaški savez Srbije i Dušan Ivković rastali su se dva dana po završetku EP u Sloveniji na kome je seniorska selekcija Srbije izborila sedmu poziciju i odlazak na SP u Španiji.

Sada je pitanje ko će naslediti klupu “orlova”? Pominje se nekoliko imena. Logičan potez bio bi da Ivkovića nasledi njegova „desna ruka“, Aleksandru Kesaru.

„Naravno da bih prihvatio eventualnu ponudu. San svakog ozbiljnog trenera je da bude selektor svoje zemlje. Meni je velika čast i privilegija izjava Dušana Ivkovića na konferenciji za štampu vezana za moje ime i našu saradnju prethodnih pet godina“ istakao je Kesar.

Ukoliko se sa druge strane traga za zvučnim imenom tu je Aleksandar Đorđević. Sale „Nacionale“ nije želeo previše o mogućnosti da nasledi Ivkovića, istakavši da je KSS dovoljno kadar da odredi ko su kandidati i ko ima najveću prednosti za dobijanje selektorskog posla.

Pogledamo li rezultate u prethodnim godinama, kao Ivkovićevi naslednici pominju se Saša Obradović, Aleksandar Trifunović ali i Aleksandar Džikić. Ne treba zaboraviti ni Miroslava Nikolića koji bi mogao da dobije priliku.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter