0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Ekipa ispunila postavljene zadatke

Objavljeno: 24.09.13 u 08:34
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nije bio nezadovoljan uprkos tome što su njegovi izabranici u sinoćnjem meču poraženi od Lokomotive Kubanj, naprotiv. Iskusni stručnjak je istakao da je tim u većem delu meča imao kvalitetan pristup igri, a da je poraz došao zbog toga što je ekipa neiskusna, ali i nekompletna.

“Odigrali smo još jednu utakmicu protiv veoma iskusne evroligaške ekipe, što je od neprocenjivog značaja za naš mladi tim. Imali smo apsolutno kvalitetan pristup utakmici i mnogo zadataka koje su bile postavljene pred igračima, ekipa je dobro reagovala i ispunila ih je. Bilo je veoma dobrih perioda u toku same utakmice. Meč je velikim delom bio u egalu. Jedini period naše loše igre bio je kraj treće četvrtine, kada se ekipa Lokomotive odvojila na 13 razlike. To je jedini momenat koji nije bio dobar u našoj igri, međutim opet smo pokazali jedan veoma dobar nivo i karaktera i koncentracije kada smo uspeli da se u četvrtoj četvrtini vratimo na pola koša.

Ali za završnicu nismo imali dovoljno koncentracije. Sve u svemu, možemo da budemo zadovoljni, s obzirom na (ne)iskustvo i mladost ovog tima, kao i na nekompletnost u ovom trenutku. Objektivno je prisutan umor kod igrača, u sve utakmice ulazimo iz punog treninga. Ostaje nam još jedna utakmica na ovoj turneji, sutra igramo protiv Gran Kanarije, posle toga se vraćamo u Beograd i nastavljamo sa radom. Čekamo da nam se priključe naši igrači koji su bili vezani za reprezentativne akcije, da se zajedno spremamo za ono što nas čeka, a to je 1. kolo u ABA ligi”, rekao je trener crno-belih Duško Vujošević.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter