0
Ostali sportovi

Vranješ: Uz dobru organizaciju sve može da se sredi

Objavljeno: 24.09.13 u 09:29

VfL Gummersbach - SG FLENSBURG - HANDEWITT

Čelnici Rukometnog saveza Srbije, predsednik Velimir Marjanović i generalni sekretar Božidar Đurković, za vikend putuju u Nemačku gde će sa upravom Flenzburga pregovarati o angažmanu Ljubomira Vranješa na mestu selektora naše reprezentacije, koji sa nestrpljenjem očekuje dogovor dve strane.

„Sada je Savez na potezu. Ukoliko oni nađu zajednički jezik, uslediće niz razgovora oko organizacije svega. Ja u Flenzburgu nisam samo trener, nego i sportski direktor i imam mnogo obaveza, ne mogu sebe da opteretim toliko. Ali, ako dobijem pomoć u klubu i u reprezentaciji, sve može da se sredi“ – kaže Vranješ koji očigledno želi da ostane na klupi „orlova“.

Upravi nemačkog tima se ne sviđa ideja da njihov trener sedi na dve stolice i bude odvojen od ekipe tokom EHF nedelje u oktobru i celog januara.

„Samo je potrebna dobra organizacija. Ako mi klub da zeleno svetlo, verujem da mogu sve da uklopim, ali ne očekujem da ćemo već u nedelju imati konačan odgovor. Jer, tek u danima posle toga ću staviti sve na papir i videti da li je izvodljivo da vodim Srbiju na EP. U svakom slučaju, nadam se da se vidimo u oktobru“ – poručio je Ljubomir Vranješ u izjavi za Novosti.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter