0
Odbojka

Protiv Danske za četvrtfinale (20.00h)

Objavljeno: 24.09.13 u 10:52

kolakovic-odbojkasi

Odbojkaška reprezentacjia Srbije će u odbranu titule prvaka Evrope morati da krene od utakmica baraža za plasman u četvrtfinale pošto nije uspela da osvoji prvo mesto u svojoj grupi, koje je na kraju pripalo Finskoj koju je tim Igora Kolakovića porazio sa ubedljivih 3:0.

Ipak, naša selekcija ne bi trebalo da ima težak zadatak da dođe do četvrtfinalnog dvoboja pošto za protivnika u večerašnjem meču (20.00h) ima jednog od domaćina takmičenja – reprezentaciju Danske, koja je tek tesnom pobedom u meču protiv Belorusije došla do treće pozicije u svojoj grupi. Pobednik ovog dvoboja će ići na megdan selekciji Belgije koja je na opšte iznenađenje nadigrala Italiju i osvojila prvo mesto u grupi A.

Opet, Italijani ne bi trebalo da imaju previše problema da savladaju selekciju Holandije i tako zakažu duel sa Finskom, baš kao što ni Rusija u Gdanjsku ne bi trebalo da brine za pobedu u duelu sa Slovačkom. Derbi ovog dela takmičenja svakako je duel Poljaka i Bugara, s tim što će domaći tim imati veliku podršku navijača.

Utorak, 24. septembar (Arhus):
17.00h Italija – Holandija
20.00h Srbija – Danska

Utorak, 24. septembar (Gdanjsk):
17.00h Rusija – Slovačka
20.00h Poljska – Bugarska

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter