0
Košarka

Nadimci umesto prezimena

Objavljeno: 24.09.13 u 12:16

lebron-dzejms-majami-bruklin

Od naredne sezone pojedini NBA košarkaši bi umesto prezimena na dresovima mogli da nose nadimke po kojima su prepoznatljivi javnosti i navijačima.

Naime, ovo su rukovodstvu NBA lige predložili Bruklin Netsi i Majami Hit, a prema informacijama kojima raspolažu pojedini američki mediji predlog je ozbiljno uzet u razmatranje i vrlo je moguće da će biti prihvaćen.

Tako bi na primer LeBron Džejms od naredne sezone umesto prezimena na dresu mogao da nosi nadimak King Džejms, a pored njega tu su i brojni drugi košarkaši koji su prepoznatljiviji u ovom drugom formatu.

U fudbalskim timovima više nije tolika retkost da igrači umesto prezimena na dresu nose ime ili nadimak, a taj trend su prihvatili i neki naši fudbaleri poput Milivojevića kojem na dresu Anderlehta piše Luka, ili sada već bivšeg centarfora Partizana Stefana Šćepovića koji će u Olimpijakosu takođe iznad broja ima ispisano ime.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter