0
Fudbal

Kovačević veruje u plasman na Evropsko prvenstvo

Objavljeno: 24.09.13 u 09:50

aca-kovacevic

Futsal selekcija Srbije danas igra revanš meč baraža za plasman na Evropsko prvenstvo 2014. godine.

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održana je konferencija za medije povodom predstojeće utakmice revanš utakmice futsal selekcije Srbije protiv reprezentacije Rumunije, u okviru baraža za plasman na Evropsko prvenstvo 2014. godine u Belgiji. „Orlovi“ su u prvom meču, u Rumuniji poraženi (1:2) i sa velikim ambicijama čekaju revanš i priliku koja im se ukazala. Utakmica protiv selekcije Rumunije igra se u utorak, 24. septembra u Beogradu u dvorani „Šumice“ od 19.00 časova.

Gosti na konferenciji za medije bili su selektor Aca Kovačević, kao i reprezentativci Slobodan Rajčević i Marko Perić.

„U Rumuniji igra naše reprezentacije nije bila na nivou rejtinga koji naša uživamo u Evropi. Zato sada imamo obavezu da napravimo dobar rezultat i još jednom učestvujemo na Evropskom prvenstvu. Imali smo iskustva sa takvim ekipama kao što je Rumunija, koja već sedam godina igra praktično sa istom ekipom. Mi, s druge strane, imamo iskustvo i kvalitet da preokrenemo rezultat i očekujem da ćemo u tome uspeti“ – poručio je selektor Kovačević.

Sa selektorovim rečima složili su se i reprezentativci, Slobodan Rajčević i Marko Perić koji su poručili da će odigrati pametno i plasirati se na EP.

„Ne možemo da igramo lošije nego što smo odigrali u prvoj utakmici protiv Rumuna. Favorit smo u ovom duelu, pre svega što imamo prednost domaćeg terena. Nadam se da ćemo da ponovimo uspeh kao u utakmici protiv Mađara prošle godine, kada smo bili u istoj situaciji i ostvarili uspeh u baražu“ – jasan je bio Rajčević.

Spisak igrača:

Golmani: Miodrag Aksentijević (Ekonomac), Aleksa Antonić (Kopernikus) i Nikola Josimović (Kolubara).

Igrači: Mladen Kocić (Ekonomac),Slobodan Janjić (Ekonomac), Stefan Rakić (Ekonomac), Marko Perić (Araz, Azerbejdžan), Vidan Bojović (Ekonomac), Slobodan Rajčević (Ekonomac), Vladimir Milosavac (Bečej), Aleksandar Živanović (Tulon), Nikola Matijević (SAS Marbo), Jovan Cvetanović (Smederevo), Vladimir Lazić (Fenerbahče) i Marko Pršić (Baku London).

hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter