0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Čović ipak napušta Zvezdu?

Objavljeno: 24.09.13 u 13:52
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Iako je Nebojša Čović u ponedeljak demantovao vest da se povlači sa funkcije potpredsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda zaduženog za finansije u utorak „fudbalskom čaršijom“ još glasnije kruže glasine da je prvi čovek Košarkaškog kluba izgubio strpljenje i da je nakon sinoćnje sednice Upravnog odbora definitivno odlučio da se više ne vraća na Marakanu.

Kako u upravi Crvene zvezde očigledno ne mogu da se dogovore ni o čemu, pa čak ni o tome da li smenjuju ili ne smenjuju katastrofalno lošeg trenera, Čović je čini se odlučio da više ne želi da učestvuje u svemu tome odnosno poručio je da će se u buduće baviti svojim primarnim poslom, kada je sport u pitanju, a to je obavljanje predsedničkih dužnosti u košarkaškom klubu.

Prema istim glasinama njegovo mesto odnosno deo posla za koji je Čović bio zadužen preuzeće Slaviša Kokeza koji inače sinoć uopšte nije ni prisustvovao sednici Upravnog odbora, zbog zdravstvenih problema kako je obrazložio predsednik kluba Dragan Džajić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter