0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Milovanović na klupi Napretka

Objavljeno: 23.09.13 u 09:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Uprava FK Napredak, nakon smene Milana Lešnjaka sa mesta šefa stručnog štaba, ekspresno je reagovala i postigla dogovor sa starim-novim trenerom Nenadom Milovanovićem.

Nenad Milovanović   u svojoj trenerskoj karijeri pored kruševljana vodio je  ekipe Mladosti iz Lučana, čačanskog Borca, Jagodine i Metalca.

Sa Napretkom je prošle godine postigao odličan uspeh u Prvoj Ligi Srbije i ubedljivo ga doveo do Jelen Superlige. Novi šef struke ne bi trebalo da ima problema prilikom uhodavanja.

„Sa jedne strane je prednost jer poznajem 90 % ekipe. Znam njihove mane,vrline i karaktere. Čeka me upoznavanje sa novim igračima.  JSL nije šala i biće teže nego prošle godine. Nema vremena za široke priče jer nas čekaju dve utakmice u ovoj nedelji. Nakon toga ću u novom trenažnom mikrociklusu bolje upoznati igrače koji su za mene, kao trenera, novi. Ambicije su, kao i uvek visoke. Mislim da ekipa zajedno samnom može da odgovori zacrtanim ciljevima uprave.“ rekao je Milovanović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter