0
Ostali sportovi

Četvrti golf Masters pripao Branimiru Gudelju

Objavljeno: 23.09.13 u 12:17

Golf Pro-am 01

Golfer iz Hrvatske Branimir Gudelj pobednik je četvrtog Mastersa sezone, „Dajners kluba“, koji je odigran na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. On je zahvaljujući bruto rezultatu od 147 slavio posle dvodnevnog uzbudljivog takmičenja.  

U A kategoriji najbolje neto rezultat imao je Aleksandar Stojiljković sa 137 poena. Na drugom i trećem mestu bili su Milan Velisavljević sa 143 i Mihailo Dimitrijević sa 147 poena.

U B kategoriji u konkurenciji 27 golfera najbolji je bio Miloš Aleksić sa 40. U neto brojanju, najbolji rezultat ostvario je Simeon Parađina sa 70 poena ispred Aleksandre Tomović sa 69 i Miodraga Vujičića sa 64.

U C kategodiji trijumfovao je Tahve Lop iz Estonije sa 28 bruto poena. Neto pobednik je Dragan Đuričić sa 74. Na drugom mestu bio je Kosta Ginić sa 71, dok je treći bio Đorđe Zečević sa 70 poena.

Pojedinačne nagrade dobili su Aleksandra Tomović i Branimir Gudelj koji su izveli najduže udarce, dok je Radomir Luković imao udarac iz prve najbliži rupi.

Posle četvrtog Mastersa sezone u vođstvu u A kategoriji su Aleksandar Helc i Aleksandar Stojiljković sa po 30 bodova. U B kategoriji sa 35 osvojenih bodova prvu poziciju dele Marko Đorđević i Miloš Aleksić, dok je u C kategoriji trenutno na prvom mestu Aleksandar Flanđunis sa 39 poena.

Narednog vikenda na terenima na Adi Ciganliji igraće se BMW golf kup.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter