0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Možemo da se nadmećemo sa Realom

Objavljeno: 21.09.13 u 00:12
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša PartizanaDuško Vujošević bio je zadovoljan igrom svoje ekipe i pored poraza protiv Real Madrida na truniru „Kosta del Sol“.

„Još jedna izuzetno jaka provera za naš mladi tim, protiv aktuelnog šampiona Španije Real Madrida. Ponovili smo niz dobrih stvari kada je u pitanju naša igra, tu mislim na jučerašnji susret sa Unikahom, mnogo pozitivnih stvari u našoj igri. Odlična kontrola samog ritma, dobra koncentracija, dobar pristup igrača, koji su pokazali da u nekim okolnostima koje nisu bile najsjajnije večeras da mogu da se nose sa ekipom Real Madrida“, rekao je Vujošević, a potom dodao:

„Oni su veliki deo utakmice odigrali veoma dobro, možda je jedina zamerka početak drugog perioda kada su ishitreno izgubili nekoliko lopti i ekipa koja ima toliko kvaliteta i iskustva kao što je Real Madrid uvek iskoristi takve poklone, uspela je da napravi neku razliku, koja je u dobroj meri odredila dalji tok utakmice i završnicu“, izjavio je Vujošević nakon meča.

Trofejni trener crno-belih očekuje još bolje igre svog tima.

„Možemo da budemo zadovoljni sa dosadašnjim tokom priprema i sa onim što je ovaj mladi tim pokazao u toku ove četiri utakmice. Sutra nakon dana pauze, nastavljamo sa treninzima i očekuju nas još dve utakmice u Španiji”, zaključio je Vujošević.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter