0
Domaći fudbal

Sigurna igra i pobeda Partizana (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 21.09.13 u 19:06
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Partizana na svom stadionu savladali su u meču 6. kola Jelen Suprelige ekipu OFK Beograda sa 2:0 (1:0).

Ovom pobedom Partizan je stigao do 16 bodova i sada je usamljen na prvom mestu tabele JSL pošto je Čukarički na svom terenu odigrao bez golova protiv Jagodine.

U pola sata igre u Humskoj nije bilo velikih prilika. Partizan je imao blagu inicijativu ali se igralo uglavnom između dva kaznena prostora. I kada se činilo da će se na poluvreme otići bez golova kapite Saša Ilić iskoristio je jedan odbitak i sa neki 5-6 metara posla loptu u mrežu gostiju.

U durgom delu igre izabranici Vuka Rašovića nastavili su sa pritiskom na gol OFK Beograda, ali su na kraju individualnom akcijom stigli do drugog gola. Ponovo se u strelce upisao mladi Andirja Živković koji je u 75. minutu postigao drugi gol za Partizan, a svoj četvrti u šampionatu.

„Treba imati u vidu da sve ekipe protiv Partizana igraju dosta motivisano. U pravom trenutku smo postigli golove i ja sam zadovoljan kako smo igrali. Ipak moramo da nastavimo sa radom kako bi i u sledećim utakmicama imali autoritet.“ rekao je Vuk Rašović posle utakmice.

Njegovo kolega na klupi „romantičara“ nije imao razloga za zadovoljstvo.

„Nismo igrali kako smo se dogovorili. Čestitam Partizanu na pobedi. Nismo imali stopostotnu šansu na ovoj utakmic i zato smo poraženi“ rekao je Krmopotić.

TOK MEČA:

90+3′ Sigurna igra i zalužena pobeda Partizana. OFK Beograd je bio ravnopravan rival samo u prvi 30 minuta igre, a u ostatku meča crno – beli su suvereno vladali terenom. Činjenica je da ovo nije bilo najbolje izdanje Partizana u ovoj sezoni ali mogli su crno – beli i upedljivije da trijumfuje.

79′ I poslednju izmenu izvršio je Rašović. Umesto strelca živkovića ušao je Petrović.

75′ GOOOOOOOOl 2:0. Svojim četvrtim golom u ovom šampionatu Andrija Živković povećao je prednost Partizana na ovom meču.

63′ Imao je Jojić izvanrednu priliku ali je sa pet metara traljavo šutirao pored gola. Rašović je izvršio i drugi izmenu, a u igri je Brašanac.

58′ Prekipelo je sudiji Gogiću pa je šefa stručnog štaba OFK Beograda Zlatka Krmpotića poslao u svlačionicu, nakon što mu je ovaj konstantno prigovarao.

53′ Kojić je imao sjajnu šansu. Šutirao je sa oko 12 metara i to iskosa sa leve strane ali je promašio ceo gol.

46′ Nastavljena je utakmica na stadionu crno – belih. Zlatko Krmpotić izvršio je na poluvremenu dve izmene. Umesto Perovića u igri je Damjanović, dok je Ivanovića zamenio Radivojević.

45+1 Poluvreme u Humskoj. Nakon prilično mirnog većeg dela prvog poluvremena usledilo je sjajnih pet minuta za Partizan pa crno – beli na pauzu odlaze sa minimalnom prednošću.

44′ Odmah je Partizan mogao da udvostruči prednost ali je Kojićev odličan šut krajnjim naporom odbranio golman „romantičara“.

43′ GOOOOOOOOL 1:0. Kapitulirala je odbrana OFK Beograda. Nakon lopte koju je Živković poslao u peterac probali su Kojić i Volkov da bi na kraju lopta stigla do Saše Ilića a kapiten sa oko 5 metara smestio loptu u mrežu.

38‘ Nekoliko pokušaja Andrije Šivkovića jedino je vredno pomena u dosadašnjem toku utakmice. I dalje bez pravih prilika na obe strane.

24′ Prinuđen je Vuk Rašović da napravi prvu izmenu. Stanković jezbog povrede napustio teren a u igru je ušao Ostojić.

19′ Prilično izjednačena utakmica u prvih gotov sad već 20 minuta igre. Nije bilo izglednijih šansi ni pred jednim golom, ali činjenica je da crno – beli imaju blagu terensku inicijativu.

7′ Dok traje početno ispitivanje snaga da vas potsetimo da su odigrane četiri utakmice 6. kola JSL, te da je najzanimljivije bilo u Subotici gde je Spartak pobedio Napredak.

1′ Počela je utakmica u Humskoj.

Fudbaleri aktuelnog šampiona Srbije beogradskog Partizana na svom staduionu u meču 6. kola JSL dočekuju gradskog rivala OFK Beograd.

PARTIZAN: Stojković, M. Živković, Obradović, Stanković, Volkov, Đemba Đemba, Gulan, A. Živković, Ilić, Jojić, Fofana

OFK BEOGRAD: B. Pavlović, Golubović, Planić, Vasiljević, Adžić, Zdjelar, Čavrić, Micevski, Perović, Bogavac, Damjanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter