0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Ivković: Mlad tim ostvario je veliki uspeh

Objavljeno: 21.09.13 u 22:58
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nakon što je reprezentacija Srbije pobedom nad Italijom obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo u Španiji, selektor Dušan Ivković ocenio je rezultat na EVrospkom prvenstvu u Sloveniji kao uspeh.

„Ostvarili smo veliki uspeh, kao što smo i obećali, zato čestitam svim igračima, saradnicima, trenerima i članovima stručnog štaba“ rekao je Ivković posle utakmice u Ljubljani.

Za Ivkovića je najvažniji potencijal ekipe.

„Moji igrači su dobro reagovali i odigrali su možda i iznenađujuće agresivno prvu četvrtinu. Kontrolisali smo igru i ovaj tim je još jednom pokazao veliki potencijal, veliku budućnost. Ne zaboravite da smo pobeđivali i Litvaniju i Francusku, u veoma važnim utakmicama“ rekao je selektor.

Ivković je poželeo reprezentaciji sreću na Svetskom prvenstvu.

„Kao što svi znaju, Srbija je košarkaška zemlja, gde ljudi rade sa mnogo poteškoća. Želim nam mnogo sreće na Svetskom prvenstvu. Sa nekim iskusnijim bekovima, ovaj tim će biti još bolji. Bili smo najmlađi tim, sa devet debitanata. Sigurno je da će težak rad svima njima dosta koristiti“  zaključio je Ivković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter