0
Fudbal

Toti produžio ugovor sa Romom

Objavljeno: 20.09.13 u 16:52

toti-pelota-ugovor

Iako je bilo najavljeno da će Frančesko Toti novi ugovor sa Romom potpisati u subotu to se desilo danas pa ćemo „princa Rima“ gledati u dresu „vučice“ i u naredne tri sezone odnosno do leta 2016. godine.

„želim da se zahvalim predsedniku kluba koji mi je dao priliku da i u anrednom periodu nosim dres mog voljenog kluba za koji navijam od malena. Svi smo želeli da do ovoga dođe i eto desilo se. Pred nama je sada mnogo posla i nadam se da ćemo ga uraditi dobro“ – rekao je Toti na konferenciji za medije.

Legenda rimskog kluba ovog leta je započela svoju 22. sezonu u dresu Rome.

„Odlično smo započeli novu sezonu. Imamo dobar tim koji sa klupe vodi vrlo dobar stručnjak. Verujem da ćemo ove godine biti u konkurenciji za velike domete. Što se tiče nedeljnog derbija sa Laciom to je meč koji je drugačiji od bilo kog drugog. On se doživaljava potpuno drugačije, ali nikada ne dajem prognoze pre meča“ – objasnio je 37-godišnji Toti, koji je dodao da za sada ne razmišlja o mogućem učešću na Mondijalu anredne godine, ali ako bude spreman fizički i psihički i ako ga selektor pozove nije nemoguće da bude deo tima u Brazilu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter