0
Košarka

Radenović pregovara sa Zvezdom

Objavljeno: 20.09.13 u 13:20

ivan-radenovic

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nedavno je izjavio da je ekipu za novu sezonu kompletirao i da će eventualno potražiti još jednog igrača na poziciji broj četiri ukoliko se za to ukaže potreba.

Prema saznanjima sajta https://www.sportando.net/eng/, odnosno izvorima bliskim igraču, crveno-beli trenutno uveliko pregovaraju sa Ivanom Radenovićem koji je prethodnu sezonu proveo u ukrajinskom Donjecku.

S obzirom da je klub sa Malog Kalemegdana već popunio kvotu od četiri stranca (Nelson, Blažič, Šilb, Dženkins) razumljivo je da rešenje traži u domaćem igraču, ali ukoliko ne dođe do dogovora sa Radenovićem nije nemoguće da dovede i nekog košarkaša bez srpskog pasoša pošto je to ograničenje vezano samo za domaća takmičenja odnosno ligu i kup Srbije.

Ivan Radenović je ponikao u Partizanovoj školi, ali je posle školovanja u Americi, odlučio da igra za Đironu iz koje je prešao u grčki Panelionios odakle ga je put odveo u moskovski CSKA. Igrao je još za Sevilju i Menorku, da bi poslednje dve sezone nastupao za Donjeck.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter