0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Partizan: Ružić podneo ostavku, Jovičić ostaje

Objavljeno: 20.09.13 u 21:04
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Potpredsednik PartizanaBranko Ružić podneo je ostavku na tu funkciju na sednici Upravnog odbora, dok ostavka potpredsednika Mileta Jovičića nije prihvaćena.

Tim povodom oglasio se i Upravni odborFK Partizan saopštenjem koje vam prenosimo u celosti:

„Upravni odbor FK Partizan je danas, 20.09.2013. godine, održao svoju 27. sednicu na kojoj je, uz prisustvo sportskog menadžmenta kluba, razmatrao pitanja iz okvira redovnih aktivnosti kluba.

Pored toga, potpredsednik kluba gospodin Branko Ružić izvestio je da je zbog imenovanja na ministarsku funkciju u Vladi Republike Srbije onemogućen da dalje obavlja funkciju potpredsednika i zatražio od Upravnog odbora da u primerenom roku izvrši izbor drugog potpredsednika kluba.

Upravni odbor je takođe razmatrao ostavku potpredsednika gospodina Mileta Jovičića, ponuđenu na prethodnoj sednici. Upravni odbor nije prihvatio ostavku, i zatraženo je od gospodina Jovičića da nastavi da vrši funkciju potpredsednika, što je on prihvatio.

Takođe je zaključeno, da u Upravnom odboru postoji potpuno jedinstvo oko ostvarivanja ključnih strateških i takmičarskih ciljeva kluba. U tom pravcu predsednik kluba je zatražio još veću aktivnost na realizaciji ciljeva, što je jednoglasno podržano“, navodi se u saopštenju Upravnog odbora FK Partizan.

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter