0
Košarka

Od utorka u prodaji sezonske karte KK Partizan

Objavljeno: 20.09.13 u 08:33

Navijaci-KK-Partizan-2

Svi zainteresovani će od 24. septembra u prostorijama Košarkaškog kluba Partizan i na biletarnici kod južne tribine Partizanovog stadiona u periodu 10 do 15 časova svakog radnog dana i subotom biti u prilici da kupe godišnje karte 2013/2014. Ulaznice za tribine i parter će biti u prodaji na biletarnici, dok je sezonske karte za lože moguće kupiti isključivo u prostorijama kluba. Kao i svake godine godišnje ulaznice važe za sva takmičenja u kojima igra Partizan u hali Pionir: Evroliga, Jadranska liga i Superliga.

Cene sezonskih karata po sektorima u dvorani su:

Tribine – 120 evra
Parter – 180 evra
Plava loža A – 350 evra
Plava loža B – 400 evra
Bela loža – 500 evra
VIP loža – 600 evra

Napomena: sve cene su u dinarskoj protivvrednosti.

Važno je napomenuti da je prilikom kupovine sezonske ulaznice neophodno priložiti fotokopiju ličnog dokumenta, kao i original na uvid. Zakon o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, jasno ističe da je organizator dužan da vodi evidenciju o identitetu lica kojima se prodaju pretplatne karate. Organizator ne obrađuje podatke prikupljene podatke, već ih prosleđuje odgovornim institucijama.

Jedno lice može da kupi najviše sedam sezonskih karata.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter