0
Košarka

Navijač doveo Kinsija u Partizan

Objavljeno: 20.09.13 u 09:33

Kinsi

Društvenim mrežama kruži gotovo neverovatna priča na koji način je američki bek Terens Kinsi došao u redove srpskog košarkaškog šampiona.

Naime, prema tvrdnjama ljudi koji prate dešavanja u klubu jedan od navijača (čije ime ćemo izostaviti) je u cilju da pomogne svom voljenom klubu na internetu tražio snimke slobodnih igrača i naleto je na Kinsija koji mu je ostao u pamćenju iz vremena kada je u dresu Efes Pilsena igrao protiv crno-belih. Poslao je mejl američkom košarkašu utz pitanje da li ga zanima dolazak u redove Partizana na koje je posle samo nekoliko dana dobio potvrdan odgovor.

Navijač je posle toga dao kontakt sportskom direktoru kluba Draganu Todoriću i treneru Dušku Vujoševiću, a sve nakon toga praktično je poznato. Partizan je nejpre kontaktirao igračevog menadžera, a potom je uspeo i da pronađe novac za angažman Kinsija koji već pruža odlične partije u crno-belom dresu na pripremnim utakmicama u Španiji.

Poznato je da navijači Partizana preko „Kluba prijatelja“ prikupljaju novac kako bi pomogli klubu koji se nalazi u nezavidnoj finansiskoj situaciji, a evo i drugog načina na koji može da se učini usluga timu za koji navijate.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter