in , ,

Navijač doveo Kinsija u Partizan

Kinsi

Društvenim mrežama kruži gotovo neverovatna priča na koji način je američki bek Terens Kinsi došao u redove srpskog košarkaškog šampiona.

Naime, prema tvrdnjama ljudi koji prate dešavanja u klubu jedan od navijača (čije ime ćemo izostaviti) je u cilju da pomogne svom voljenom klubu na internetu tražio snimke slobodnih igrača i naleto je na Kinsija koji mu je ostao u pamćenju iz vremena kada je u dresu Efes Pilsena igrao protiv crno-belih. Poslao je mejl američkom košarkašu utz pitanje da li ga zanima dolazak u redove Partizana na koje je posle samo nekoliko dana dobio potvrdan odgovor.

Navijač je posle toga dao kontakt sportskom direktoru kluba Draganu Todoriću i treneru Dušku Vujoševiću, a sve nakon toga praktično je poznato. Partizan je nejpre kontaktirao igračevog menadžera, a potom je uspeo i da pronađe novac za angažman Kinsija koji već pruža odlične partije u crno-belom dresu na pripremnim utakmicama u Španiji.

Poznato je da navijači Partizana preko „Kluba prijatelja“ prikupljaju novac kako bi pomogli klubu koji se nalazi u nezavidnoj finansiskoj situaciji, a evo i drugog načina na koji može da se učini usluga timu za koji navijate.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Izvinjenje SEHA lige Vojvodini, Novosađani pokrenuli promene

Toti u subotu potpisuje novi ugovor sa Romom